Familia în viziunea haznalei umane – CTP

E clar de mult că cetepeul scrie sau zice orice pentru bani, iar opiniile formatorului de opinie manifestă, precum cererea în economia politică, elasticitate în funcție de preț.

Probabil UM Digi24 i-a comandat o campanie împotriva familiei şi în favoarea homosexualității.

Totuşi, prin declarațiile despre copii, conform cărora doar ratații şi frustrații fac copii, CTP a coborât mai jos decât impunea condiția lui de scribălău cumpărat:

„CTP a afirmat la Digi 24, referindu-se la natalitate, că oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție față de existența lor. În opinia acestuia, cu cât oamenii sunt mai mulțumiți de viața lor, cu atât sunt mai puțin dispuși să aibă copii.

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață”, a spus Cristian Tudor Popescu.”

Mai departe, CTP mai emite un posibil mobil al conceperii de copii:

„Într-o ţară că Finlanda, bătrânii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul bătrâneților lor. Au bani din pensie. „

În concluzie, în viziunea lui Cristian Tudor Popescu, pot exista doar trei motive de a face copii: frustrarea (?!), perpetuarea speciei şi a națiunii sau planificarea financiară – dorința de a-şi asigura toiagul la bătrânețe.

Dragostea nici măcar nu-i trece prin minte ca motiv de a face copii. Doar calculul sau frustrarea.

Ai crede că omul ăsta nici nu ştie cum se fac copiii. Fiind el însuşi „coautorul” unor copii, din câte am citit, parcă ar crede că pe-ai lui i-a adus barza. Sau i-o fi adoptat?

Poate nu toată lumea, mai ales nu toți bărbații, fac copii pentru că îi iubesc şi îşi doresc musai să crească un copil. Dragostea de copii apare odată cu ei, dacă nu a fost dinainte. Au această calitate, să trezească iubirea în sufletul omului care nici nu se credea capabil de sentimente atât de intense. O scriu din experiență – nici nu credeam că am asta în mine: s-a născut şi a crescut o dată cu copilul meu.

Departe de ideile cetepeului, dacă aveam mai mulți bani şi eram mai tineri, mai făceam unul. Dar tocmai posibilităţile materiale modeste ne împiedică, nu ne determină, să facem mai mulţi.

Dar dacă iubirea de copii e prea mult pentru CTP, măcar iubirea de femei ar trebui s-o priceapă (sau nu?).

Ca bărbat (sau poate nu?), cetepeului nici nu-i trece prin minte că poți să-ți iubeşti femeia şi să vrei de aceea copii cu ea. Mă întreb ce-or zice nevastă-sa şi copiii lui despre declarații atât de ucigătoare la adresa lor?

Sau, reducând totul la un vulgar erotism pe care şi homosexualii ar trebui să-l înțeleagă, grădinarului destoinic poate îi place să-şi ude grădina, care rodeşte copii?

Să nu cunoască CTP-ul yin-yangul orgasmic, paroxismul posesiunii mulate pe abandon? Să nu fi trăit tsunami-ul senzorial stârnit de posedarea femeii care ți se abandonează?  Păi din chestia asta ies copii, nu din planuri pentru bătrânețe, frustrări şi preocupări demografice.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s